Meltem Otel Antalya


Meltem Otel Antalya : Yol Tarifi
Adres : Kumluca - Adrasan,Çavuşköy - Antalya 90km,denize sıfır
Otel Özellikleri : Aktiviteler:masa tenisi,tekne turları,su sporları.Odaları:Klimali,açık büfe kahvaltı,uydu anteni,tv..

Karaburun Otel Antalya


Konyaalti beach, Antalya, Turkey. Image via Wikipedia

Karaburun Otel Antalya : Yol tarifi
Adres :Antalya - Alanya,
Otel Bilgileri :Aktiviteler:Bayanlar için 2 tatlı, 1 deniz suyu,çocuklar için aquapark,erkekler için olimpik ölçülerde yüzme havuzu,türk hamamı,sauna,fitness center,masa tenisi,mescit.Oda Özellkileri: 150 otel odası,balkonlu,bahçe ve deniz manzaralı odalarda klima,minibar,saç kurutma mak.,telefon,emanet kasa,Herşey dahil sistemi:sabah,gece ve öğlen yemeği,minibar,havuz bar ve çay bahçeleri ücretsizdir.

Yeşilöz Otel Antalya


ManavgatImage via Wikipedia


Yeşilöz Otel Antalya : Yol Tarifi
Adres : Antalya -Side- Manavgat ,Yalı mah.
Otel Bilgileri : Aktiviteler:Bay ve Bayanlara açık kapalı yüzme havuzu,çocuklar için yüzme havuzu,türk hamamı,sauna,animasyon,şejlong,minderi ve şemsiye.Odaları: 22 adet aile odası, 51 m²' büyüklüğünde, engelli misafirler için oda, tüm odalar balkonlu, klimalı, duşa kabin, mini buzdolabı, emanet kasa, tv, uydu anteni, kablosuz int, telefon(ücretli)

Bera Otel Antalya


Antalya, a city in southern Turkey.Image via Wikipedia

Bera Otel Antalya : Yol Tarifi
Adres:Antalya'nın alanya ilçesinde havaalına 130km uzaklıkta
Otel Bilgileri:İnternet,kuru temizleme,sağlık merkezi,güzellik salonu,bilardo,çocuk bakıcılığı,masa tenisi,minigolf; Aktiviteler:aerobik,su jimnastiği,emanet kasa,hamam,sauna,fitness center vs.. Odaları: 42 m²'den başlayan tek ve çift kişilik odalar,Lcd tv,uydu,klima,saç k.maskinesi,baskül ve küvet